Vill ha sommar nu!

Farmor hade med sig massor av kort som min faster tagit under sommaren när vi va i Stockholm! Kan ju säga att jag fastnade för ett av dom, bara för att jag såg väldigt brun ut!! :(



Playing With Fire...

Idag har jag hjälpt mamma att göra det sista hos mormor, det känns så jävla jobbigt att va där.. Saknar henne verkligen, min solstråle, det kändes ännu jobbigare att låsa dörren och veta att jag aldrig ska tillbaka dit! :(

Sen kom farmor och farfar, fick massa goda kakor av farmor! Även de hjälpte till att köra saker från mormor, vi åkte även och köpte mat på Mc Donalds haha farmor är rolig hon, "nej nu är jag trött på pizza! det får bli mc donalds" säger hon.

Nu sitter jag med pop corn framför tv:n IGEN.. haha känns som att det är en rutin att sätta sig vid tv:n kl 20:00 varje dag..

Sitter även med ricinolja i håret, plus att det får bli en natt inpackning. Tror även att det är dags att klippa mig igen...

Saknar min Carl! ♥

 

Jag, Carl och mina bröder i somras. saknar dom grymt mycket!

Karma is a bitch

Idag har jag solat! Underbart, satt på balkongen i nästan två timmar. Sen har jag städat lite på mitt rum och bara njutit av att jag har lov.
Har även fått massage av Elin, hon är helt underbar.

Nu sitter jag i soffan och har just kollat på Sveriges top model, och nu blir det House. Har även gjort färskpressad juice och glas med färska blåbär och hallon! :) Mums..



Måsten i vår & sommar!














want to see the world

Summering av helgen:

Fredag: Åkte till Karlstad med klassen till klemner studio, där vi lyssnade på Linda som grundat hela företaget, efter gick jag och Sofia till Mitt i City och åt thaimat, inga fel!
Sen kom Carl och vi åkte för att kolla på en lägenhet, efter det fick det bli en tur på stan, fann en skinjacka och en kofta.
Fick även bli en tur till Carls farmor och farfar för att låna en släpkärra.




Denna skinjacka är jag mycket nöjd över!

Lördag: Jag och Carl åkte in vid 08:00 för att hjälpa mamma att köra saker till tippen, blev några vändor. När vi blev färdiga åkte vi och lämnade tillbaka släpkärran, fick även lite god mat!
Eftersom det var så fint värde så bestämde vi oss för att gå en tur på isen!
På kvällen gick vi till Ritz där de hade välgörenhetskonsert, kanske inte var min musik smak men de blev en bra kväll :)

Söndag: Vaknade av att solen lyste! Underbart, dock var klockan inte så mycket men det var ingen idé att försöka somna om. När Carl vaknade bestämde vi oss för att åka ut och pimpla haha. eftersom jag aldrig gjort det så såg jag ut som ett levade frågetecken när vi väl va ute på isen, men jag fick i alla fall fisk! Efter att ha lyckats ha i sönder ett spö haha. Dock brakade & lät isen så tyckte inte att det kändes så trevligt att vara där. Trots att de va typ 30 cm tjock..
Men när vi kom hem blev det en tur till Rävön, vi gick en bra bit och kan inte säga något annat än att de va väldigt skönt! Det enda som saknades var grillkorv och varm choklad.

Måndag: Idag har jag hjälpt mamma att städa och packa ihop grejer hos mormor.. Sen drog jag hem för att plugga.. Känns lite b att göra det på lovet men måste man så måste man. När mamma kom åkte vi och hyrde film sen fick det bli mat. Och nu sitter vi här och myser med färska jordgubbar och film.




Hakuna Matata!

Skön dag!

Solen skiner och jag klagar inte, sitter och softar med Sofia på info lektionen! Slutar kl 13:00, då ska jag hem och städa. Sen åker jag till Karlstad och tränar med Carl och Louise.

När vi kommer hem ska Carl få smaka på min kladdkaka som jag gjorde igår kväll, haha!

Men det får bli en uppdatering senare ikväll..


Time To Say Goodbye...



Kollade igenom mina gamla bilder och fick se denna! Shit det var ett tag sedan, på pappas bröllop 2008, det är fyra år sedan..

Klänningen har Anna-Carin gjort, det är fruktansvärt fin! Även frisyren gjorde hon :)

Saknar min underbara pappa! Går inte en dag utan att jag saknar honom. Men nu vet jag att både han om mormor har det bättre, men det är så orättvist!

Onsdag!

Idag kom den! Äntligen..

Dagen har varit händelserik, först skolan sen åkte jag och mamma ner till coop för att hämta min dator! :D När jag kom hem och installerat klart den så ringde Lydia, och frågade om jag skulle med och träna. Kände ju att det kanske är dags nu att börja. Saknar basketen enormt mycket! En gemensam sport är mycket roligare än att träna ensam, så saknar alla goa människor man tränade med!

Efter vi hade tränat så gick vi till konsum och köpte nyttigheter! haha dock bakade jag kladdkaka när jag kom hem. Fast den är till Carl! :) Som kommer hem i morgon, saknar mitt lilla hjärta.

En snabb notis bara: JAG känner MIG som en KÄRRING! Haha har så JÄ**A ont i ryggen, kan knappt böja mig ner och när jag spänner ryggen så aa.. Vi ska inte ens prata om det..



Äntligen!

NU har jag äntligen beställt en ny dator, vet inte varför jag inte betsällt tidigare men men. Det blev iaf en Hp Pavilion! Och ingen Mac Book som jag ville ha från börja.. Det va så många som sa att den inte var bra så, då kände jag att det var lika bra att ta en Hp :) Så får den förhoppningsvis i mitten av veckan!




 
 


RSS 2.0