Keep calm and carry on!

Måndag fan vilken skit dag! Började med att jag försov mig..  Kul!
Första lektionen var matte, men men. Är inte riktigt van att gå till 15:20 men jag vänjer mig nog.
Efter skolan åkte jag och mamma till mormor, idag va hon lite piggare!
När vi kom hem gjorde jag mat och pluggade lite.

Jag hann även med en powerwalk! Tycker det är så sjukt skönt att gå och lyssna på musik. Blev även lite styrka när jag kom hem, känns faktiskt som att jag har kommit igång med min träning nu! Fast jag måste säga att jag saknar basketen grymt mycket! Är inte alls lika kul att träna ensam som att träna med kompisar.

Nu ska jag pressa lite juice och äta färska blåbär, tror de får bli en film till det!

 


12:50

Torsdag: Skolan, efter drog jag & Sofia och träna. Sen blev det att hjälpa mamma med lite jobb, blev en tur till mormor också ♥
Efter sjukhuste åkte vi hem och jag gjorde mat och kladdkaka tills Carl kom. Sen blev de bara mys!

Fredag: Fick kämpa mig ur sängen, kan säga att de tog emot eftersom Carl låg kvar! Efter skolan blev det en tur till mormor och sen en power walk! När jag kom hem blev de mat och mys med mamma och Anna-Carin!

Lördag: Började morgonen med en power walk, sen blev de en varm dusch. Efter ett tag kom Carl och vi åkte hem till han och spenderade kvällen där.

Söndag: Blev en ganska slapp dag, sov till ungefär tolv. Sen blev det lite mat och på eftermiddagen åkte vi in till  stan för att kolla på Hamilton I Nationens Intresse, tyckte faktiskt den va bra!

De var min helg i små drag! :)

I will at least give it a try

Första skoldagen och jag är redan trött.. Gick från ett helt ok schema till en mardröm!!! Inte ok..

Jaja nog om det, idag va jag på stan och beställde ray ban glasögon! :D (Julklapp av mamma). Sen va vi på sjukhuset och träffade mormor ♥
Efter de åkte vi hem, och det blev mammas thaimat och färskpressad juice!

Imorgon slutar jag iaf vid 13:00 så då ska jag och Sofia dra och träna, sen tänkte jag baka kladdkaka med hallon och grädde till! Mmh gott!



Jag har blivit riktigt lat, förr gick jag överallt, tränade regelbundet och åt nyttigt (för de mesta). Nu åker jag bil vart jag än ska typ, tränar nästan aldrig och äter defenitivt inte nyttigt! Usch känner att det måste bli en förändring, detta ska bli ett tränings år! Fullt av träning och nyttig mat, haha vi får se hur länge det varar. But i will at least give it a try!

Tror till och med att jag ska börja lite smått nu! Lite styrka är ju aldrig fel.



2012!

Saker jag vill göra 2012!

* Dyka
(Alltså ta dykarcertifikat)



* Åka utomlands



* Lära mig surfa



* Åka vattenskidor




* Börja jobba!
* Börja träna regelbundet!
* Börja övningsköra!








Måndag

Idag har jag varit hos Sofia en sväng och sen till mormor på sjukhuste, jag hoppas verkligen att hon blir bättre snart. Tycker så synd om henne, inte meningen att man ska må dåligt och ingen kan berätta varför!

Nu tänkte jag laga lite mat och sen måste jag städa upp lite efter katten och även efter mig själv!

Vill även tillägga att jag saknar sommaren!


Stockholm hos mina busiga kusiner!




Cute Cat!

Inatt hade vi denna lilla skönhet på besök! En mycket lekfull katt, blev en sömnlös natt.. :)
Men imorse åkte hon till Göteborg med Carl, till sin nya ägare.. :( 



Nytt år = Nya möjligheter!

Kör på en nystart av bloggen! Eftersom jag ändå fått igång min gamla dator! (Alla bilder)

If I Could Turn Back Time

Lite mer än 1 år sedan du gick bort nu, har nog inte fatta den än. Att jag aldrig kommer får se dig, höra dig skratta och aldrig mer får känna dina kramar..


Vissa dagar är svårare än andra, de finns stunder då jag önskar att du fanns hos mig och stöttade mig i mina val som jag gör. Ondast gör de när jag låter mig själv bli påmind om att du faktiskt inte finns längre, då blir saknaden så enorm att jag inte vet vad jag ska göra.

Jag skulle göra allt för att få tillbaka dig! Allt för att den där jävla sjukdomen inte skulle ha hamnat i din kropp. Allt för att du skulle finnas här idag!


Att förlora en förälder är som att få en bit av sitt hjärta ut rivet, det blir aldrig lagat och man blir aldrig återställd. Visst kan man försöka fylla tom rummet med kärlek från vänner och familj, men det blir aldrig samma sak som kärleken du från av en förälder. Jag tror inte att folk förstår hur svårt det är, visst kan man försöka föreställa sig hur det känns.. Men man upplever aldrig känslorna och smärtan på riktigt förens det händer en själv. Det är inget som går över på några månader, det är något man får leva med iaf är det så för mig. Det kommer göra dig både starkare och svagare!



Livet är inte rättvist! Varför skulle just du försvinna?

Jag älskar dig pappa nu & föralltid! <3


RSS 2.0